When you godlessly reveal

Мария Зонненшайн
I hate... I'm nervous
When you godlessly reveal
By devil's purpose
What I sincerely feel.

I swear, I'm iron
And I hold you in my arms...
Don't blow on fire...
Let me feel you in the dance.

2016 г.

* Я не являюсь носителем данного языка, и здесь, вероятно, есть множество ошибок...
  Буду только рада конструктивным замечаниям по грамматике!