The talent

Мария Зонненшайн
I know, there's talent to be home,
But I'm just gone, I'm always gone...
My 'talent' differs my life long,
I can't belong, I don't belong...

I'm taking, taking
You
I'm breaking, breaking
Through

That's what my head dictates to me,
I can't resist, I can't break free...
The talent's to remain aside...
No sense, no time, no reason why...

2016 г.

* Я не являюсь носителем данного языка, и здесь, вероятно, есть множество ошибок...
  Буду только рада конструктивным замечаниям по грамматике!