The Sad Story

Мария Зонненшайн
I heard them praying:
'Don't leave!.. We need you...'
Without saying
A word he left.

They stood in madness,
'We still believe you...'
Their silent madness
Made watchers mad.

He left forever.
His cruel mirror
So hardly ever
For ages flat.

2016 г.

* Я не являюсь носителем данного языка, и здесь, вероятно, есть множество ошибок...
  Буду только рада конструктивным замечаниям по грамматике!