I endlessly lose

Мария Зонненшайн
I endlessly lose.
You make me confused...
I lose everyone.
They stick to their guns...

My truth doesn't weight.
I steal what is great...
I endlessly steal...
In prison no will.
I'm stealing your fate...
Be careful! Don't wait!

2016 г.

* Я не являюсь носителем данного языка, и здесь, вероятно, есть множество ошибок...
  Буду только рада конструктивным замечаниям по грамматике!