As usual remaining all blind

Мария Зонненшайн
As usual remaining all blind
I seem to forever remain.
Make matters worse, don’t have a guide
Who’s willing by me to retain…

Forever together is fake…
Naiveness had broken my mind.
Was making mistake by mistake…
I’m probably stupid, thus blind.

Was willing just normal become.
Hey, wise man, tell me if I can!
I wonder if my time is gone?..
Can hardly the sense understand…

So tired to fight and to win,
I seem this life to not deserve…
Show me space I am strong within!
And make me see it’s worth to love…

* Я не являюсь носителем данного языка, и здесь, вероятно, есть множество ошибок...
  Буду только рада конструктивным замечаниям по грамматике!