When chase the shadows

Мария Зонненшайн
When chase the shadows, we forget,
That sun above still shines.
So long there is it’s golden hand,
While see it’s shadow flies…

* Я не являюсь носителем данного языка, и здесь, вероятно, есть множество ошибок...
  Буду только рада конструктивным замечаниям по грамматике!