Предатель...

Вячеслав Раков 2
Предатель…слово – то, какое,
Грязное, вонючее и злое,
ДушепродАвец, изменник, вероломец,
А по простому – враг и совестью торговец.
Каин, Брут, Иуда… их немало,
Это первые, кого история узнала,
Но ведь за ними  сонм стоит таких – же,
Менее известных или рангом ниже.
И предают лишь те, кто был всегда своим,
Кто был обласкан, ценен и любим,
Кому верили всецело, безгранично
И в отношениях всё было органично.
Если поставили клеймо « Предатель »
Его не в силах смыть и сам Создатель,
Оно с носителем клейма – навечно,
Только жизнь таких – недолговечна.               
В истории любого государства
Есть люди, в нём жившие напрасно,
В годину испытаний и свершений
Они всех прЕдали, ради накоплений.
«…Це звернення моє  до Президента,
 Холопа і британського агента,
Який ще править на моїй країні,
Рідної красуні - Україні.
Може досить в дупу цілувати
 Своїх хазяїв, що женуть Вас воювати,
Майже мільйон ти загубив народу,
Зробив каліками – заради чого?
Ти зрадник і нацист, хоча єврей,
Люди плюються від твоїх речей,
Тікають, бо не хочуть воювати,
З нацистами в однім строю стояти.
Ти мир принЕсти в Україну обіцяв,
А сам все продав, розбурив, покрав…
Такого жебрака ще світ не бачив,
І все за те, щоб дідуган відзначив?
Що ти з Лаврою зробив, паскуда?
Священне місце відібрав у люда!
Твій дід перевернувся в домовині,
Не хоче дії  бачити злочинні…
Поганих « друзів » ти собі придбав -
За їх порАд війну, лікуй, програв,
Але щє не пізно скласти зброю,
Досить поїти землю кров’ю.
Перемогти Росію  ти схотів?
Менше - б  канабісу у бункері смалив!
Блазень* ніколи королем не стане,
Хоч і корону на себЕ натягне…
Такий ось керівник на Україні,
Горя добавив кожної людині,
Але довга у народа пам’ять,
Відповідати всеодно заставлять…»
Больше добавить нечего сюда,
В Европе нацист и русофоб - звезда…
Надолго – ли…? Пока послушен,
Исполнителен и… малодушен.
       1.12.2023
*Блазень ( укр.) – шут ( русск. )