Мат р Божа...

Белякова Светлана Николаевна
Матір Божа, прошу захисту для своїх дітей,
коли мене не стане серед своїх,
щоб Ти Своїм Покровом охороняла їх,
щоб Ти, як і я, сердечною любов'ю,
не обділила їх в дні щастя і спокою.
Покладаюся на Тебе, як на саму себе.
Не буде поруч матері, що народила їх,
але завжди, незримо, буде Мати, що зберігає їх.
Ти - Мати Світова, Мати Матерів,
покровом своїм захисти дітей і енергією моєю.