про L Eletto

Цветков Александр
Цупкі винограду віти
обвили високий яр.
Живому воліти жити.
Призначення не вівтар.

Як сім'я у грунт попало -
за Сонцем йому рости.
Коли не тверде кресало -
до іскри не досягти.

Від Бога побіг Іона.
Не має кінцівки шар.
Всотало рожеве гроно
Надгірного Сонця пал.

Міцніше міцних напоїв
оце молоде вино,
по силі, красі, по крові,
L`Eletto назвуть його.

Світлина: Ferdinand Hodler, L’eletto, 1893-1894