Весна, на часi гнiзда вити

Цветков Александр
Весна, на часі гнізда вити
для душ знедолених щодня.
Ах, скільки ластівок на світі,
Ах, скільки ластівок на світі,
Ах, скільки ластівок на світі...
Лише одна із них моя.
Літати птасі над ланами.
Вітати ластівці лани.
Мені від снігу неласкавим
Ніяковіти без весни.
Вона наразі забарилась.
Окоп не місце для гнізда.
Моя спустошена бескрилість -
моя невдача без стида.