Артта кала тагын бер елым

Рябина Хат
Яна еллар якынлаша кабат
Арттта кала тагын бер елым
Тик укенмим гомерлэр уткэнгэ
Йорэгемдэ куп эле жылым.

Бу доньяда мин бик бэхетлемен
Балаларым ускэн , белемле
Инде алар узлэре эти-эни
Тормышлары шокер, житешле.

Биш оныгым, бэгер кисэклэрем
Кайтаралар яшьлеккэ кабат
Алар мина биргэн шатлыктан
Иннэремдэ хич талмас канат.

Дусларыма мэнге рэхмэтлемен
Илхам коче алам алардан
Яннарымда алар бихисап куп
Шул хислэрем туа жырларда.

Жырларым бар донья янгыратып
Зур залларга сузам моннарым
Хэрбер аткан ал танга куанып
Утсэ алда бик куп елларым

Туганнарым минем исэн-саулар
Алар терэк авыр чакларда
Еллар утсен тик омет сунмэсен
Яшэу дэрте булсын жаннарда.

Яна еллар алып килсен шатлык
Бар кешегэ телим бэхетлэр
Аяз булсын илебез куклэре
Яшим,диеп типсен йорэклэр!

С наступающим годом ЗЕЛЕНОГО ДРАКОНА. СЧАСТЬЯ И БЛАГОПОЛУЧИЯ. МИРА И ДОБРА)))))