Любовь. Kaarina Helakisa

Кожухова Татьяна
***

Дворик соседний. Бабушек шутки
о детях, любви для родной детворы :
- Ёмкость нужна. В неё сыплют муку,
воду туда затем надо добавить.
Вымесить,
форму ребенка тесту придать,
чётко по времени выпекать.

После сказать: живи, моя радость!
Вот упаковка пустая осталась.

Надпись на ней прочтите: - ЛЮБОВЬ.
Всё в мире строится лишь из неё -
радость и счастье, и чудный твой дом!
      - Каарина Хелакиса -

***
Naapurin pihalla kerrottiin,
ett(а) pienet lapset on tehty niin,
ett(а) vett(а) ja jauhoja sotkettiin
ja taikina lapseksi muovailtiin.
Sen j(а)lkeen uunissa paistettiin
ja sitten vain el(а)m(аа)n k(а)skettiin.

Se on rakennustarvike pakkaus,
jonka p(аа)ll(а) on teksti: rakkaus.

Siit(а) miljoonat lapset on valmistettu,
siit(а) kaikki kaunis on rakennettu.
Siit(а) onni koteihin asennettu.

     – Kaarina Helakisa –