Чeрeз сльози

Белякова Светлана Николаевна
Через сльози, все, через сльози,
стану серця і душі,
хочу налаштуватися на усе хороше,
вогонь серця пригасить.
У Природі, гілка кожна
живиться від кореня.
Від чого ж, в Житті
секунда мала,
і та, без сили
і спокою.