Знайду

Инна Омут
Важливі історії про наші фобії
Залиш у скрині минулих днів.
Я більше не хочу подібних повторів,
Я вже щаслива без них.
Серце гаряче, плавить невдачі,
Пульсує невпинно у вени кров.
Я буду жити,
Я хочу бачити,
Я хочу мріяти про любов.

Важливі історії про світобачення
Залиш позаду, де край пітьми.
Я відчуваю, що хочу бачити,
Я хочу знати, що десь є ти.
Моє безпечне, таки найкраще,
Ніжніше шовкових покривал.
Я мрію серцем знайти озерце,
Яке розіб'є журбу дзеркал.

Я тебе обов'язково знайду,
Я себе обов'язково прийму.
Віра нестримна, очі невинно
Кліпають, міряючи твій торс.
Бачиш, як добре?
Я стала морем.
Я ж обіцяла, що будем вдвох.

10.12.2023

© Inna Омут, 2023