Зимова н1ч

Татьяна Маркова 3
Зимова ніч, плає небосхил.
Зимова ніч і знов гудуть сирени.
А ти пробачення у мене не просив,
Поводишься, мов начхать на мене.
Зимова ніч, як бажано тепла...
Ні ковдри, ні, а лиш твоїх обіймів,
Якщо любові крапелька жива,
Ти зрозумієш, але ж ти не вільний.