Loving You Blues

Юджин Папуша
на музику Еlvis Presley “Loving you”
https://www.youtube.com/watch?v=8NeLwcPrR7A

Я люблю, я люблю,
я люблю, я люблю,
і навіки, і тебе одну…
Loving you, loving you,
loving you, loving you,
і тепер нам удвох не до сну.

Я люблю, я люблю,
я люблю, я люблю,
відшукав я з тобою любов …
Loving you, loving you,
loving you, loving you,
і тобі я кажу  про це знов...

Я живу, як у сні,
і парю в глибині,
в синевирі коханих очей…
Ну, а ти, обійнявши мене,
вся гориш у вогні
і моїх безсоромних речей…

Loving you, loving you,
loving you, loving you,
мить любові мені подаруй …
Щоб губами до губ,
я відчув, як я люб,
і коханням мене зачаруй…

Щоби ми взагалі
розпалили удвох
в синій млі, в синій млі, в синій млі,
почуття в нас обох,
що дарує нам Бог
я в тобі, я в тобі, ти в мені…

Я люблю, я люблю,
я люблю, я люблю,
ти найкраща у світі за всіх...
Loving you, loving you
loving you, loving you,
ти - знемога, солодкий мій гріх...

В щасті наших ночей,
ти зорю не буди,
в синевирі коханих очей…
Серед сотень доріг
я знайти Долю зміг,
наша Доля - Божественний збіг ...

Я люблю, я люблю,
я люблю, я люблю,
далі підемо тільки удвох…
Loving you, loving you,
loving you, loving you!
Хай освятить любов нашу Бог…