Аромат Рiздва

Любовь Дуля Шевчик
Мені пахне Різдвом сніг сріблястий ,
В ньому сяє небес чистота.
Народився Христос й дав нам щастя …
Світ скорила Його простота.

Мені пахне Різдвом хвої гілка ,
Що нагадує вічність всяк час .
Став Малям Той, Хто був Превеликим ,
Він спасіння дарує для нас .

Мені пахнуть Різдвом мандарини,
Цей морозний зими аромат .
Бог явився , у тілі Людини ,
Щоби зникла невір’я пітьма.

Мені пахне Різдвом подарунок ,
Що в день свята чекає  дітей,
Спас на землю приніс порятунок ,
Світлом в темряві  став для людей.

Мені пахне Різдвом все довколо,
Скрізь святково від світлих подій !
Бо подібного дива ніколи
Не було на планеті сумній .
©ДЛВ