Iсторiя Рiздва

Любовь Дуля Шевчик
Святої Книги сторінки гортаю.
З рядочків перших Нового Завіту
Захоплено історію читаю ,
Як народивсь Христос - Спаситель Світу .

Прийшов у світ малесеньким Дитятком ,
Щоб людство від гріхів навік звільнити .
Прийми і ти Христа в Різдвяне свято ,
В твоєму серці хоче Він родитись .
©ДЛВ