Хори ангелiв

Любовь Дуля Шевчик
***
Чуєш пісню, що лунає ?
Хори ангелів співають !
І бринить святковий спів :
Вам родився Цар царів !

Слава лине Богу в небо ,
На землі всім миру  треба.
Добра воля для людей ,
Відкупитель в світ гряде !
©ДЛВ