Слава Богу

Любовь Дуля Шевчик
Хор ангелів звучав в хвалі :
О, слава, слава Богу в небі!
Хай буде мир на всій землі ,
А людям добра воля треба!

Родився в світ Господь Ісус,
У небеса відкрив дорогу .
Нехай звучить і з  наших уст :
«Осанна! Слава в небі Богу!»

©ДЛВ