Рiздвянi дзвiночки

Любовь Дуля Шевчик
Дзвенять дзвіночки в цей святковий день,
У всіх сьогодні особливий настрій,
Звучить багато віршів і пісень ,
Родивсь Христос, подарував нам щастя!

Тому сьогодні в славний день Різдва,
В серцях звучить мелодія святкова!
Бо більші не ставалися дива,
За диво - коли Тілом стало Слово!

Нехай лунає Господу хвала,
І серце наше Богу вдячне буде!
Любов у ясла із небес зійшла,
Щоби гріхів прощення мали люди.

Престол святий залишив неба Син,
І в мить оцю над Вифлеємським полем,
Небесний хор співав величний гімн:
На небі слава, в людях добра воля!

Тож хай бринять дзвіночки в день Різдва,
Хай музика звучить і хор співає,
Свого Бог Сина в грішний світ послав,
Щасливий, хто спасіння дар приймає .
~ДЛВ~