Неба панорама

Любовь Дуля Шевчик
Нічного неба панорама ,
Зірок сріблястих красота. 
Біля ясел убогих мама
Малятко ніжно пригорта .

А пастухам в ту ніч величну
Про диво ангел сповістив :
Прийшов з небес Спаситель вічний,
Щоб від гріхів людей спасти .

Христа прославте : «Алілуйя!»
Співайте гімни Богу сил!
Хай кожне серце торжествує ,
Хвали достоїн  неба Син!
©ДЛВ