Думки

Кударенко Елена
Не торкайся до мого зап'ястя,
На снігу не залишай слідів!
Загубилось на морозі щастя,
Загубилось десь проміж рядків…

І вночі, вже не співа зозуля,
Десь далеко мерехтить сльоза…
Я без тебе, як без моря мушля.
Серденько без тебе замерза…

У минулому, я втратила простори.
Де душа не наче у раю…
Спогади мої, мої тривоги,
Залишаю в небі на краю…

Залишаю пісні що співала,
Мріє все одно моя душа…
Що повернеться, кого шукала
Віра у дорогу вируша…