Про Хмiльнушку

Сергей Анжелин
Літо, нам спекотно, душно,
Дуже жарко, що пиз9ець!
Я зайшов, купив Хмільнушку,
Випив з банки - я молодець!

А, Хмільнушка, а Хмільнушка - хоч отрутохімікат,
Але на смак вона краща, ніж гарячий шоколад!

Я люблю пити Хмільнушку - випиваю день і ніч!
І автобус на подвір'ї - сама краща в мене річ!
Я великий і найкращий - зрозумілий і простий,
Я люблю пити Хмільнушку - дегустатор! Я крутий!

Тий-тий-тий-тийййй!