Зори на неби сяйвом далеким

Валентина Коц
Зорі на небі сяйвом далеким
Шлють промінці нам додолу.
В білих кожухах панські смереки
Біля хатинок навколо.

Зимно, казково, хрускіт морозу
З кожним ступаючим кроком.
Йдемо ми далі, втираючи сльози,
Всіх з наступаючим роком!

Все буде добре! Налаштування
Нам увімкнути всім треба.
Наші молитви та щирі зітхання
Чує наш Тато на небі.

Відповідь вчасно отримає кожний,
Сумніви вірой долайте.
Не забариться Господь - допоможе,
Моліться та поміч чекайте!

30.11. - 01.12. 2023 р.