Из Эдварда Лира - Старик и зонтик

Юрий Иванов 11
                Эдвард Лира

                Старик и зонтик

                Знал из Шорема я старикана,
                В чьих манерах ни грамма изъяна;
                Зонтик старец купил
                И в чулан положил,
                Удивлялся народ старикану. 

                14.12.23

                There was an old person of Shoreham,
                Whose habits were marked by decorum;
                He bought an Umbrella,
                And sate in the cellar,
                Which pleased all the people of Shoreham.