White snow

Раиса Филина
Snow is falling,
It covers misfortunes,
White clouds are playing
Unknown bright tunes.

This virgin white snow
Is deep in my soul -
My deer, I know
You won't be cold.

Your eyes are still shining,
Your heart is still beating,
When you see me smiling
As I pass you  by.

Yes, snow is falling,
It hides our drawbacks,
White snow's like calling:
You two, please be back.

  14 декабря 2023 года