Першакласнику

Людмила Воронова Супрун
Першакласніку

Мы жывем у Беларусі!
Побач з намі сябрукі -
Мішы, Пеці і Марусі,
Землякі і сваякі…
Ёсць прыгожая ў нас мова -
Беларуская, свая
Беражы абавязкова!
З ёй народ мы і сям’я.