Дружинi

Николай Чельтер
                1
Десь на світанку стоять холоди,
Десь рвуться шлюбу тенета,
А в моїм серці завжди тільки ти
Й світле ім’я твоє Свєта!
           Приспів
Люблю тебе-наочна певність,
Любов моя, як безперервність.
Хай ллють дощі, тенет  не знищать,
За тебе (хрест) немає ближче!
                2
Я усю ніжність дарую тобі,
В серці моїм ти є панна,
Як ми не разом, то я у журбі
Й серце волає: «Світлана!»
            Приспів
Люблю тебе-наочна певність,
Любов моя, як безперервність.
Хай ллють дощі, тенет не знищать,
За тебе, (хрест), немає ближче!
                3
Десь поза вікнами бродить весна,
Осінь сумує без квітів,
Я підіймаю цей келих вина
За найпрекраснішу в світі!
            Приспів
Люблю тебе-наочна певність,
Любов моя, як безперервність.
Хай ллють дощі, тенет  не знищать,
За тебе (хрест) немає ближче!