Миколай де до хати

Ярослав Шарах 5
Миколай іде до хати.
Подарунків в нього так багато.
Зустрічаємо його,
До ялинки ведемо.

В нас ялиночка яскрава,
Миколай знає всі забави.
Розказуємо віршики й танцюємо із ним.
Пісні співаємо на весь дім.

З мішка за це малятам,
Подарунків дарує він багато.
Старий рік вже раз і зник.
Зустрічаємо Новий рік!!!

17.12.23р.
Ярослав Шарах 5.