Анна Ахматова. Кьилдивал

Билал Адилов
               
Гьикьван пара къванер гадарнава зал,
Гила гьич садани гудач кичIевал.
Ингье, туькIуьрнавай  зун патал желе,
Элкъвена ам хьанва иер са кIеле.
Сагърай а вегьейбур, заз акси  камар,
Алатна фирай фад абурун  гъамар.
Инай аквазва заз гьар юкъуз ярар,
Ракъинин нурари ийизва сувар.
Фад-фад агатзава зав, гатаз дакIар
Кефердин гьуьлерин саврухар, гарар,
Cа лиф ацукьзава нез зи  гъиляй  твар...
Мус ятIа зуракI яз  амукьнавай  чар-
Илгьамдин периди секинвиливди,
Кхьена куьтягьда къумрал гъиливди.