Приведiть Домбровського додому Швейцарське Листя

Михаил Салита
Швейцарці звернулися до України письмово: «Приведіть, будь ласка, Стаса Домбровського додому. У нас вже достатньо своїх ідіотів, навіщо нам ще псевдо одесити. Незважаючи на його спроби розважити нас, ми б віддали перевагу повернутися до традиційного спокою. Його незвичайний гумор викликає незручності, і ми сподіваємося на ваше розуміння. Заберіть його, будь ласка, якнайшвидше. Швейцарія стремиться відновити свою тиху гармонію.»