Моим друзьям...

Галина Максимова 6
Моїм друзям -

Всім, хто щоденно шлють вітання,
Ще й з побажаннями любові,
Прошу, прийміть моє зізнання -
Воно у кожному ТУТ слові!

Я ВАМ безмежно, щиро вдячна
За милосердя і увагу!
За прямоту лиш однозначну,
За ВАШУ думку в противагу!

Воно зігріте, моє серце,
Любов'ю щирою, палкою...
Війна припудрила...жаль, перцем -
Нема йому ще супокою...

Вітанню щирому я вірю
І за всяк час йому радію!
Було би сумно нам без віри-
Вона -  в  л ю б о в і   і  в  н а д і ї !