Such a sad poem...

Павелник
Such a sad poem....
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° © Copyright: Pavelnikk

***

How far away she is,
Like a dream
A Girl named Janet

Like a ghostly horizon
like a faint sigh, without weight;

Time is in a hurry
runs by,
Side by side...

All this life
in a drop of water
with poison inside... 

Such a sad poem....



© Copyright: Pavelnikk, 2023
Publication Certificate No. 123121903102