2024 - год Дракона

Галина Максимова 6
Настає вже ч а с  Дракона,
Вже близенько, на порозі!
Цілий рік його корона
Нас триматиме в облозі!

Всім би нам у цьому році
Домогтися Перемоги,
Щоб вона на нашім боці
Мир поклала на пороги!

Щоб жили ми вже без суму,
Серед спокою, у щасті,
Не ятрили б серце думи,
Дні були б як менш смугасті!

Хай Дракон цей новорічний
Буде щедрим і цвітастим,
Нехай дух його магічний
Стане мирним і пухнастим!