Середньов ччя

Николай Супличенко
Цьому народу файно у лайні,
каже: зручніше так мені.
Багнюка у словах- то для душі
немає тут ні краю, ні межі.
Він думає, що рядом, навкруги
підступні,як і він, всі вороги.
Загарбати у нього той сортир
замислили.
Його лякає мир...

За що ти,Господи, його так покарав?
Здоров*я дав, а розум відібрав.