When my time comes

Аида Ивена
When my time comes
I'm in deadline
Fall
On a body stones
Soul in dust
Wall
Where to find my reason
Blind.
Strange
In each season
Change
Where my soul
Connect
Wings and poul
Object
More stone
Fall in abyss
All gone
To dreams

[Last variation ]
•last refrainlast retrain
ReFuSh, part 0,7
ReFuSh, IAmTi IAmSt

июль 2016