Зiмовы анёл...

Ольга Ворошилова 15
Зiмовы анёл-летуценчык
Хавае ў ільдзінцы агенчык,
Ён у срэбра ўсё апранае
І шчасце людское шукае.
Яго папрасі ты пра мару —
Падорыць каханне і пару!
А колi ты хочаш стаць маці,
Тады папрасi пра дзiцяцi...

© Вольга Варашылава