Таямнiца

Карина Нес
Таямнiца? -  Таямнiца.
Я нiкому не скажу
Па начах пра што мне снiцца,
У снах сваiх пра што пiшу.

Верш алоукам на паперы,
Вось не успомнiць толькi слоу.
Зачыняе ночка дзьверы
У царства небыцця i сноу.

28.03.05