Из Эдварда Лира - Старик из Килкенни

Юрий Иванов 11
                Эдвард Лир

                Старик из Килкенни

                Я знавал старика из Килкенни,
                Был в карманах его только пенни;
                Деньги тратил весь год
                Он на лук и на мёд,
                Своенравный старик из Килкенни.

                26.12.23


                There was an Old Man of Kilkenny,
                Who never had more than a penny;
                He spent all that money,
                In onions and honey,
                That wayward Old Man of Kilkenny.