За обрiями сюжету художника-графiка

Олег Мингалев
Могутній розчерк не псує
Глибини мороку століть...
До келихів спливає хіть
Далеких скіфів. Нехтує
Заздравний парадиз
З тріадами богинь у танці
Жриць, втішених без риз...
Бо так гуляють бранці
Біля наметів шкіряних!
Проміж підвод дрімають біля них
Воли... Журливий спів рабинь
Як приз.
1 грудня 2023 року