Мiраж

Олег Мингалев
Башта проте не упала в калюжу
Примхою грудня, що знов потеплішав...
Бізнес як завжди рекламних кліше.
Варто згадати мрію верблюжу
Десь між пустель аравійських
Де б то напиться лише!
Тож на дорозі сприймайте по-свійськи
Те, що для когось - надія.
Хоча б, і міраж.
Tой,  що повітря колише.

17 грудня 2023 року