Ми

Олег Мингалев
майбутнє прийдешнє могутнє
живемо ми в сферах з комфортом
Да Вінчі задумкою, Дюрера офортом
І плазми ефіру вдихаємо сутнє
Під банею ноосфери
Заходимо в ойкумену
Де нас зустрічають олені
І вовки вночі, що глядять
Люциферами
Проте гарні друзі вони
Хоча за зайцями в гонитві
Тож сови гукають в молитві
Ведмеді у лісі - пани

18 грудня 2023 року