Той, хто бореться

Олег Мингалев
Білла Гейтса - на нари!
Гукає народ, хоча переколотий
А все ще живий
Незгодний з хвилею пандемії примари
Що корпорації знов рухають задля поживи.
Вівцями не хочемо бути, мерзенний Білле!
І дітей калічити не станемо вже.
Дракон корпорацій ще людство не зжер
І ми - люди, а не понівечені дебіли.
Не слухаймо продажних ЗМІ
Що як Змій навертають кільця
На шиї Свободи чи Надії!
Той, хто бореться - не скиглить, а радіє
Живий і ще не вмер...
24 грудня 2023 або Першого від Другого Пришестя року