Кому таке кохання треба?

Дарья Тимошенко
Мені з тобою стало важко,
Я не відчула міць опори.
Колись літала, наче пташка,
Здавались рідними простори.

Але біда спустила з Неба -
Зламались крила, впала віра.
Кому таке кохання треба,
Коли зникає геть довіра?

Бо там, де справжнє і правдиве,
Не виникає дивних вчинків.
Страждає серце незрадливе
Від злої кривди всіх відтінків.