Нехай любов летить в долонi

Сергей Сергеевич Радченко
Нехай любов летить в долоні
Та свято прийде у міста.
Приємно бути у полоні,
Де казка наче теплий птах

Я вам бажаю дні та ночі,
Провести в супроводі тих.
Хто  відкриває свої очі,
Вмить розтопивши холод криг.

З Різдвом вітаю в сьогодення,
Нехай вас янгол береже.
Всім миру, спокою, натхнення,
Щоб щастя було не чуже

Щоб ті, що шлють свої прокльони,
Відчули знов тепло сердець.
Ми українці - нас мільйони,
До мрії йдемо навпростець.
(25.12.2023)