Побажання

Ирина Вязовая Быковская
Як кати ті хижі
Про " братів" волали -
Ти верни їм, Боже,
Все, що нам послали.
Всі " Калібри", " Гради",
" Урагани", " Точки",
Що бомбили наші
Школи та садочки.
Тим, хто нас вбиває,
Тим, хто з цим змирився -
Кожен щоб отримав
Те, чим поділився.