Песня К1ан я заз

Сельмина Курабекова
К1АН Я ЗАЗ
;;;;;;;;;;
Ацукьай  рагъ аквадач ваз цавай,
Хабарни ваз и кардикай жедач,
Фикирарни зи рик1е ац1анвай,
Хуьда за.  Секинрун герек авач!

;;;;;;;;;;

Вун закай кат хьайит1а,
Дуьнедал сад хьайита,
Зун чими гар хьана гатун,
Вун авай рекьел жеда зун.

;;;;;;;;;;
Вун заз акур ширин ахвар яни,
Зи хиялриз ц1ийи лувар гузвай,
Зи ашкъиди лепеяр  гузвани,
Вун к1ан хьана , к1анивиляй кузвай.