Чир хьанайт1а

Сельмина Курабекова
ЧИР ХЬАНАЙТ1А
;;;;;;;;;;
Гьикьван кисда куьн цавар, мич1и йифер,
Квез лугьудай гьич са гафни амачни,
Ахъайна жуван гъетер хьтин вилер,
Зун акурла селлер хьана шедачни?
;;;;;;;;;;
Чир хьанайт1а  квез къимет к1анивилин,
Гъетерилай ам куьне вине кьадай,
Адаз  гайи дад авач ширинвилин
Мад са куьзни  чи экуь дуньядавай.
;;;;;;;;;;
Припев
Вилерин  накъварикай
Марф хьана алахьда жал,
За лагьай гафарикай
Тамир чи арада къал.
           Селминат Курабекова
Исполняет солистка группы КРИСТАЛЛ ЛАТИФА АЙБЕТОВА