30 декабря 2023

Галина Максимова 6
Ввійде в історію кривава ця подія-
Двадцять дев'яте грудня-23 -
На зміні року путін смерті сіє,
Над Україною розносять їх вітри...

Життя спіткнулося... у трощах і в руїнах
Міста Великі...непоправний жах...
Такого не було в минулих війнах,
Щоб кров лилася ... наче з під ножа.

Спільнота європейська щось мудрує,
Невже очікує, що путін ось помре?
Гидотна пропаганда галасує,
Що Україну на частини розбере.

Та тільки хлопці з вогняних окопів
Тримають оборону на фронтах,
Щоденно хижих нищать скопів,
Що смертоносно розлітались по світах...

На цю рф прийде своя управа,
Збагнуть народи, що в о н а
Перетворилась на миршаве-
 Исчадье  з л а  и  с а т а н а!

... У переддень Року Дракона
Прошу ВАС, любі мої друзі ,
Згадайте мудрого Платона -
До   С ВІ Т Л А  прагніть у  о к р у з і!